Rijksoverheid logo

Areas of interest

Accountancy  Economics  Finance  Business Adminstration  Fiscal Economics 

About Rijksoverheid

Werken bij de Rijksoverheid betekent een bijdrage leveren aan een beter Nederland. Aan een rechtvaardige, ondernemende en duurzame samenleving. Een samenleving waarin iedereen zich veilig en vrij kan ontplooien. Wij jij die bijdrage leveren? Dan hebben wij je heel wat te bieden. Goede arbeidsvoorwaarden bijvoorbeeld. Maar belangrijker nog: een uitdagende werkplek. Met veel mogelijkheden je te ontwikkelen.

De Rijksoverheid is onderdeel van de overheid en bestaat onder andere uit onze 11 ministeries in Den Haag, de uitvoerende diensten die onder deze ministeries vallen en de Hoge Colleges van Staat. In totaal werken er bij de Rijksoverheid zo’n 115.000 mensen, verspreid door heel Nederland.

De Rijksoverheid zoekt de beste ICT’ers, technici, financials, juristen en andere starters. Zo kun je je als pas afgestudeerde aanmelden voor de vele traineeships. Dan combineer je interessant werk met een opleiding op hoog niveau en werk je op verschillende plekken binnen de Rijksoverheid. Verder kun je bij de Rijksoverheid met alle mogelijke opleidingen terecht voor een stage of afstudeeropdracht.

Op de website werkenvoornederland.nl lees je meer over het werken bij de Rijksoverheid. Lees de verhalen van mensen die leuk en interessant werk doen bij de rijksoverheid en laat je verrassen. Wil je deelnemen aan een van onze traineeprogramma’s? Kijk dan op onze starterspagina.

Contact information


Key Figures

  • Starting graduates per year: 450 +
  • Internships per year: 4500
  • Employees in the Netherlands: 116.000
  • Main office Netherlands: 's-Gravenhage

12th April 2018

Workshop Rijksoverheid

De Elevator Pitch. Top Tips om je succesvol te presenteren.

Op de meest onverwachte momenten moet je jezelf tegenwoordig van je beste kant laten zien. Vragen als: ‘wat doe je?’, ‘wat wil je?’ en ‘wat kan je?’ kunnen je zomaar worden gesteld, in wat voor vorm dan ook. Moeilijk? Ja, maar gelukkig kan je je er op voorbereiden.

Daarom: Een training over de ‘tips om je succesvol te presenteren’, een workshop waar je je ‘Elevator pitch’ maakt en oefent, top tips om je netwerk succesvol op te bouwen en te gebruiken, en om een STAR interview te overleven.

Al met al een middag hard werken om je echt voor te bereiden op de volgende stap in je netwerk of carrière.

Registration

Company


Activity information

Company Days - Workshop

Subscription: Selection

Available places: 20

Language: Dutch


Date: 12-04-2018

Time: 10:00 - 12:30

Location: WZ 104


CV required

Dress code: Business Attire

Workshop de Belastingdienst Rijksoverheid

Werken bij de Belastingdienst

Wil jij werken bij een grote organisatie met een enorme diversiteit aan werkzaamheden? Heb je dienstverlening hoog in het vaandel staan? En wil je kansen krijgen en mogelijkheden creëren om jezelf te ontwikkelen? Dan is werken bij de Belastingdienst écht iets voor jou!

De Belastingdienst wil de ‘tax gap’ zo klein mogelijk laten zijn! En ook daarom wil de Belastingdienst toekomstbestendig zijn: beter, goedkoper en ‘meer in control’. Modernisering van de interactie en versterking van data-analyse staan in deze aanpak centraal, die wordt uitgevoerd door de vier organisatieonderdelen: Belastingen, Toeslagen, Douane en FIOD. 

Werken bij de Belastingdienst betekent een bijdrage leveren aan een beter Nederland. Vrijwel elke burger en ieder bedrijf komt met ons werk in aanraking. Én kijkt met een kritische blik mee over onze schouders. Dat maakt werken bij de Belastingdienst altijd uitdagend, afwisselend en inhoudelijk erg interessant.

Nederland kan niet zonder de Belastingdienst en de Belastingdienst kan niet zonder jou!

Geïnteresseerd? Kom dan naar onze workshop!

Registration

Company


Activity information

Company Days - Workshop

Subscription: Selection

Available places: 20

Language: Dutch


Date: 12-04-2018

Time: 14:30 - 17:00

Location: WZ 104


CV required

Dress code: Business Attire