McKinsey & Company logo

Areas of interest

Accountancy  Econometrics  Economics  Finance  Information Management  Marketing  Business Adminstration  Fiscal Economics  International Management  Psychology  Social Sciences  Supply Chain Management  Strategic Management 

About McKinsey & Company

Kom werken bij McKinsey & Company en maak het verschil

Bij McKinsey bedenk je manieren om grote veranderingen mogelijk te maken. Voor bedrijven, overheidsinstellingen en non-profits. Je houdt je bezig met de overgang naar duurzame technologieën, de economische transitie van Afrika, overnames, de toekomst van onderwijs, gezondheidszorg, of de financiële sector. En met al die andere thema’s waar je als adviseur van 90 van de 100 grootste bedrijven ter wereld over geraadpleegd wordt.

Haal het beste uit jezelf

Je kunt bij McKinsey snel groeien. Je krijgt de kans je grenzen te verleggen (ook letterlijk, McKinsey heeft kantoren in meer dan 60 landen). Misschien ben je verantwoordelijk voor een deel van een nieuwe digitale strategie en geef je meteen in je eerste week een presentatie aan het bestuur van een cliënt. Of stort je je in een project in een voor jou onbekende sector, analyseer je de groeimogelijkheden en interview je experts over een nieuwe (digitale) strategie.

Doe het samen

Welke uitdaging je ook tegenkomt, je staat er nooit alleen voor. Vanaf dag één ben je volwaardig lid van een team van bijzondere collega’s. Ons kantoor kent een cultuur van elkaar vooruit helpen en coachen. Groei is meer dan het aanleren van kennis en vaardigheden. Je kunt daarom je werk zo indelen dat er ruimte blijft voor de mensen en interesses die voor jou belangrijk zijn.

Interesse?

Je kunt ons kantoor in Amsterdam leren kennen via een stage of een van onze events. Voor meer informatie zie www.mckinsey.com/netherlands of mail naar [email protected].

McKinsey. Don’t just come to work. Come to change.


Contact information


Key Figures

  • Employees in the Netherlands: 300
  • Locations in The Netherlands: 1
  • Locations worldwide: > 116
  • Operating in number of countries: > 60
  • Main office Netherlands: Amsterdam
  • Main office worldwide: No Main office