Bain & Company logo

Areas of interest

Accountancy  Econometrics  Economics  Finance  Information Management  Marketing  Business Adminstration  Fiscal Economics  International Management  Psychology  Social Sciences  Supply Chain Management  Strategic Management 

About Bain & Company

Bain & Company is een top strategy consultancy firm met een passie voor het behalen van meetbare resultaten. Wij helpen CEO’s en topmanagers bij het nemen van besluiten over complexe strategische vraagstukken. Concrete oplossingen met directe impact op de waarde van het bedrijf: cliënten vragen niet om advies maar willen resultaten bereiken. We zijn informeel en eerlijk tegen elkaar en niet hiërarchisch ingesteld. We geven je ongeëvenaarde mogelijkheden om te leren en te ontwikkelen. Intensieve coaching en trainingsprogramma’s helpen je om doelen te bereiken. Bain consultants zijn energiek en ondernemend: ze zetten graag extra stappen om iets voor elkaar te krijgen, zowel op het werk als daarbuiten. Je krijgt snel veel eigen verantwoordelijkheid, wat betekent dat je direct betrokken bent bij de cliënt.

Bain biedt een individueel, op maat gemaakt carrière pad. Bij je start krijg je een tweeweekse training in de VS, waar je met andere startende consultants van Bain wereldwijd de technieken van Bain leert kennen. Daarna ga je in een projectteam aan de slag en leer je door de samenwerking met en feedback van collega’s. Gedurende je Bain-carrière is er veel ruimte voor persoonlijke wensen, bijvoorbeeld in het doen van een MBA of andere internationale mogelijkheden.

Contact information


Key Figures

  • Employees in the Netherlands: 160
  • Employees worldwide: 6.500
  • Locations in The Netherlands: 1
  • Locations worldwide: 55
  • Operating in number of countries: 55
  • Main office Netherlands: Amsterdam
  • Main office worldwide: Boston, USA