Rembrandt Fusies en Overnames logo

Areas of interest

Economics  Finance 

About Rembrandt Fusies en Overnames

Over Rembrandt Fusies & Overnames

Rembrandt Fusies & Overnames is een van de grootste onafhankelijke organisaties in Nederland op het gebied van fusies en overnames. Rembrandt is onderdeel van de Rabobank Groep en heeft als kernactiviteit advisering en begeleiding bij koop en verkoop van niet-beursgenoteerde ondernemingen. Onze focus ligt op transacties met een omvang tot € 100 miljoen.

Onze projectleiders beschikken over jarenlange ervaring en hebben ieder een groot aantal succesvolle transacties gerealiseerd. Samen met de projectmedewerkers bij Rembrandt vormen zij een hecht team, waarbij veel aandacht is voor zowel de persoonlijke ontwikkeling als de ontwikkeling van de organisatie. Als stagiair/trainee word je direct actief betrokken bij diverse opdrachten en ben je een volwaardige gesprekspartner voor de klant en de projectleider.

Wij bieden een steile leercurve met ons unieke Fusies en Overnames-traineeship. Dit traineeship duurt 18 maanden en gedurende deze periode werk je als projectmedewerker aan een breed scala aan projecten in diverse branches, met veel eigen verantwoordelijkheden en klantencontact. Daarnaast neem je deel aan een intensief opleidingstraject, zowel intern als extern, dat ingaat op alle facetten van het vakgebied.

Tevens heeft Rembrandt ruimte voor gemotiveerde studenten die wij een gecombineerde afstudeer/ meeloopstage kunnen aanbieden.

Meer informatie vind je op http://www.rembrandt-fo.nl/werken-bij/ of neem contact op met onze HR-manager Wendy van Demen: [email protected] / 06-24634843.

Contact information


Key Figures

  • Starting graduates per year: 5
  • Internships per year: 5
  • University graduates: 100%
  • Employees in the Netherlands: 35
  • Locations in The Netherlands: 3
  • Locations worldwide: 3
  • Operating in number of countries: 1