SeederdeBoer logo

Areas of interest

Economics  Finance  Information Management  Marketing  Business Adminstration  International Management  Social Sciences  Supply Chain Management  Strategic Management 

About SeederdeBoer

Wij zijn een jonge organisatie met nuchtere mensen die plezier hebben in hun werk en graag resultaat neerzetten. Nieuwsgierige mensen met een eigen karakter en zo nu en dan een tikkeltje eigenwijs.

Wij helpen organisaties bij het in de praktijk brengen van hun strategie en dragen zo bij aan de ontwikkeling van onze klanten. Bij onze klanten brengen we complexe verandertrajecten tot een goed einde door middel van het leveren van inhoudelijk advies, coaching, programma- en projectmanagement. De vraagstukken waar we ons op richten zijn uiteenlopend, maar kennen vaak de volgende componenten: proces- of organisatieontwerp, financiën en ICT.

Vanwege onze groeiambities zijn we op zoek naar spraakmakende mensen. Mensen met een eigen geluid, met een stevige inhoudelijke basis en met passie voor het vak. Sta je op het punt je master af te ronden en wil je stevig in je professionele ontwikkeling investeren? Dan ben jij een geschikte kandidaat voor ons tweejarige Young Professional programma.

Als Young Professional werk je in verschillende klantopdrachten, voor meerdere opdrachtgevers. Je bent bijvoorbeeld werkzaam in een rol van project- en/of managementondersteuning, business control, support, of je analyseert en beschrijft bedrijfsprocessen voor de klant. Je wordt vanuit onze organisatie uitgebreid begeleid, gecoacht, opgeleid en gefaciliteerd. 

Contact information


Key Figures

  • Starting graduates per year: 12
  • University graduates: 95%
  • Employees in the Netherlands: 55
  • Locations in The Netherlands: 1
  • Operating in number of countries: 1
  • Main office Netherlands: Hilversum/
  • Amsterdam (from September)

16th April 2018

Individual Conversations* SeederdeBoer


Registration

Company


Activity information

Company Days - Individual Conversations

Subscription: Selection

Available places: 7

Language: Dutch


Date: 16-04-2018

Time: 7:03 - 7:07

Location: CZ 117


CV required

Dress code: Business Attire

Individual Conversations SeederdeBoer


Registration

Company


Activity information

Company Days - Individual Conversations

Subscription: First come first serve

Available places: 7

Language: Dutch


Date: 16-04-2018

Time: 8:45 - 12:15

Location: CZ 117


Dress code: Business Attire

Workshop SeederdeBoer

Je studie bijna afgerond en klaar voor een carrière als consultant? Organisatieadviesbureau SeederDeBoer zoekt ambitieuze starters. Graag ontmoeten we jou bij onze workshop.

Bij onze workshop zul je kennismaken met ons en het vak van consultant. We zullen ingaan op ons bedrijf, en vervolgens aan de hand van een kenmerkende case je aan de slag laten gaan met een vraagstuk zoals wij dat vaak krijgen.

De vraagstukken waar we ons tijdens ons werk op richten zijn uiteenlopend, maar kennen vaak (een van) de volgende componenten: proces- of organisatieontwerp, financiën, digitalisering en ICT. Grote programma’s waar wij actief in zijn of onlangs actief in zijn geweest: ERP-implementatie, implementatie van elektronische patiënten/cliënten dossier, verbeteren van datakwaliteit, digitalisering van strafdossiers en een organisatieontwikkelingstraject.

Ben jij geïnteresseerd om meer over ons te weten te komen, en wil je weten of je bij ons past? Meld je dan aan, en wie weet zien we jou bij onze workshop.

Registration

Company


Activity information

Company Days - Workshop

Subscription: Selection

Available places: 20

Language: Dutch


Date: 16-04-2018

Time: 14:30 - 17:00

Location: WZ 203


CV required

Dress code: Business Attire