SeederdeBoer logo

Areas of interest

Economics  Finance  Information Management  Marketing  Business Adminstration  International Management  Social Sciences  Supply Chain Management  Strategic Management 

About SeederdeBoer

Wij zijn een jonge organisatie met nuchtere mensen die plezier hebben in hun werk en graag resultaat neerzetten. Nieuwsgierige mensen met een eigen karakter en zo nu en dan een tikkeltje eigenwijs.

Wij helpen organisaties bij het in de praktijk brengen van hun strategie en dragen zo bij aan de ontwikkeling van onze klanten. Bij onze klanten brengen we complexe verandertrajecten tot een goed einde door middel van het leveren van inhoudelijk advies, coaching, programma- en projectmanagement. De vraagstukken waar we ons op richten zijn uiteenlopend, maar kennen vaak de volgende componenten: proces- of organisatieontwerp, financiën en ICT.

Vanwege onze groeiambities zijn we op zoek naar spraakmakende mensen. Mensen met een eigen geluid, met een stevige inhoudelijke basis en met passie voor het vak. Sta je op het punt je master af te ronden en wil je stevig in je professionele ontwikkeling investeren? Dan ben jij een geschikte kandidaat voor ons tweejarige Young Professional programma.

Als Young Professional werk je in verschillende klantopdrachten, voor meerdere opdrachtgevers. Je bent bijvoorbeeld werkzaam in een rol van project- en/of managementondersteuning, business control, support, of je analyseert en beschrijft bedrijfsprocessen voor de klant. Je wordt vanuit onze organisatie uitgebreid begeleid, gecoacht, opgeleid en gefaciliteerd. 

Contact information


Key Figures

  • Starting graduates per year: 12
  • University graduates: 95%
  • Employees in the Netherlands: 55
  • Locations in The Netherlands: 1
  • Operating in number of countries: 1
  • Main office Netherlands: Hilversum/
  • Amsterdam (from September)