Achmea logo

Areas of interest

Accountancy  Economics  Finance  Information Management  Marketing  Business Adminstration  Supply Chain Management  Strategic Management 

About Achmea

Achmea zoekt Management, Financieel en IT Trainees die onze toekomstige leiders worden

Wij zijn Achmea

Hoe regelen we de aansprakelijkheid rond het gebruik van drones, de risico’s van zelfrijdende auto’s, of het uitlenen/verhuren van spullen in de deeleconomie? Deze complexe vraagstukken stellen nieuwe eisen aan de innovatieve kracht van een verzekeraar en de mensen die er werken. Zeker bij Achmea: met merken als FBTO, Centraal Beheer, Interpolis en Zilveren Kruis zijn we niet alleen de grootste, maar ook de meest vertrouwde digitale verzekeraar van ons land. Denk dan aan ongeveer 10 miljoen klanten met elk hun eigen risico’s en verzekeringswensen. Dat betekent dat we een enorme verantwoordelijkheid dragen. Kortom, een uitdagende werkomgeving. Bij uitstek voor ambitieuze recent afgestudeerde academici die al tijdens hun traineeship een hoofdrol naar zich toe durven te trekken in ons voortdurende streven om het verzekeren opnieuw uit te vinden. En die zo bijdragen aan topprestaties in onze performance op alle fronten. Het Management Traineeship, het Financieel Management Traineeship en het IT Management Traineeship vormen een uitstekende start van een veelbelovende carrière. Op onze website werkenbijachmea.nl lees je meer over ons bedrijf. En kijk zeker op traineetakeover.nl voor de persoonlijke verhalen en vlogs van onze huidige trainees.

Contact information


Key figures

  • Revenue in the Netherlands: €19 miljard
  • Starting graduates per year: 25
  • Percentage of university graduates: 70%
  • Employees in the Netherlands: 14.500
  • Employees worldwide: 17.000
  • Locations in The Netherlands: 9
  • Operating in number of countries: 5
  • Main office in the Netherlands: Amsterdam
  • Main office worldwide: Zeist

16th April 2018

Workshop Achmea

Achmea en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Jazeker! MVO draagt bij aan oplossingen voor een veiligere samenleving.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet (meer) het doen van projecten voor een betere wereld, maar is een belangrijke driver voor nieuwe verdienmodellen. Het draait om de vraag hoe een bedrijf waarde kan creëren voor de klant, de samenleving en zichzelf. Volgens de bekende Amerikaanse managementgoeroe Michael Porter draait alles om het succesvol realiseren van ‘shared value’. Verzekeren gaat van oudsher over gedeelde waarde. Je doet met elkaar geld in een pot om eventuele schade van de deelnemers te kunnen vergoeden. Daarmee verzekert een individu of een onderneming zich tegen de risico’s van mogelijke schade in de toekomst. Je kunt door met je leven of je bedrijf. Dat is goed voor het individu, maar ook voor de samenleving waarvan hij deel uitmaakt. Vooral ook omdat verzekeraars de samenleving veiliger maken door het aanbieden, ontwikkelen en propageren van preventieve maatregelen. Onze samenleving heeft te maken met veel veranderingen, denk aan: energietransitie, klimaatschade, flexibilisering van de arbeidsmarkt, cybercrime, toenemende vraag naar zorg, etc. Ben je benieuwd welke nieuwe producten en diensten, die bijdragen aan oplossingen voor deze nieuwe risico’s, Achmea vanuit de ‘shared value’ gedachten kan ontwikkelen? Kom dan maandag 16 april naar de Achmea Workshop, gegeven door Liesbeth van der Kruit (Directeur MVO bij Achmea).

Registration

Company


Activity information

Company Days - Workshop

Subscription: Selection

Available places: 20

Language: Dutch


Date: 16-04-2018

Time: 10:00 - 12:30

Location: WZ 103


CV required

Dress code: Business Attire

Individual Conversations Achmea


Registration

Company


Activity information

Company Days - Individual Conversations

Subscription: First come first serve

Available places: 7

Language: Dutch


Date: 16-04-2018

Time: 13:45 - 17:15

Location: CZ 118


Dress code: Business Attire

Individual Conversations * Achmea


Registration

Company


Activity information

Company Days - Individual Conversations

Subscription: Selection

Available places: 7

Language: Dutch


Date: 16-04-2018

Time: 14:03 - 14:07

Location: CZ 118


CV required

Dress code: Business Attire