Solid Professionals logo

Areas of interest

Accountancy  Econometrics  Economics  Finance  Information Management  Strategic Management 

About Solid Professionals

Wij zijn een snelgroeiend en ambitieus bedrijf op de Maliebaan in Utrecht. Een team van 25 consultants binnen Finance, Risk en Actuariaat werken bij verschillende klanten in de financiële dienstverlening.

Daarnaast bieden we al enkele jaren een zeer succesvol Traineeship Finance, Risk, Actuariaat en Change aan binnen ons Young Professionals Programma. Een baan en tegelijkertijd de kans om je op verschillende manieren verder te ontwikkelen. Persoonlijke coaching, trainingen en opleidingen helpen jou op een snel tempo verder bij de start van je carrière. Onze Recruitment Consultants zijn altijd op zoek naar de beste talenten binnen deze vakgebieden.

Een aantal zaken zijn voor ons belangrijk: daadkracht, transparantie, vertrouwen en betrokkenheid. We gaan graag voortvarend te werk wanneer we kennismaken met nieuwe, interessante professionals. We bespreken je wensen en dromen en zoeken op basis daarvan naar de beste opdrachtgevers en de perfect passende functies. We willen onze aandacht richten op persoonlijke groei van onze medewerkers en willen van échte toegevoegde waarde zijn voor de klanten waarmee we werken.

Ons bedrijf bestaat inmiddels 10 jaar. Met onze medewerkers zorgen we voor veel plezier naast ons harde werken. Van een jaarlijks bedrijfsweekend tot de wekelijkse bootcamp in de gym achter in onze tuin, tot het drinken van een glas champagne om successen te vieren tot trainingen voor ontwikkelen van soft skills.

Ben je nieuwsgierig geworden en alvast benieuwd naar de ervaringen van onze young professionals? Klik dan hier. Wil je daarnaast meer te weten komen over de projecten van onze consultants? Neem een kijkje op deze pagina.

Lijkt het je leuk om ons bedrijf beter te leren kennen? Kom dan naar onze workshop!

Contact information


Key Figures

  • Starting graduates per year: 50
  • Internships per year: 5
  • University graduates: 70%
  • Employees in the Netherlands: 150
  • Locations in The Netherlands: 1
  • Operating in number of countries: 1
  • Main office Netherlands: Utrecht