Nederlandse Spoorwegen logo

Areas of interest

Accountancy  Economics  Finance  Business Adminstration  Fiscal Economics 

About Nederlandse Spoorwegen

Dagelijks vervoert NS ruim 1,1 miljoen treinreizigers. Zo zorgen we voor de verbinding tussen thuis en werk. Tussen familie en vrienden, tussen mensen. De trein is nog altijd het enige vervoermiddel dat ongehinderd het hart van de binnenstad bereikt, op een duurzame en veilige manier. De trein is uniek, al 175 jaar lang en daarmee de trots van ruim 30.000 NS’ers. Tegenwoordig zijn we actief op veel meer terreinen dan treinen. Wist je dat wij een van de grootste vastgoedbedrijven en horeca-exploitanten van het land zijn? Dat we dankzij onze internationale verbindingen een belangrijke speler op de Europese markt zijn geworden? De veelzijdigheid en grootte van onze organisatie maakt NS tot een aantrekkelijke werkgever voor studenten en starters die inhoud en uitdaging zoeken. Met zoveel bedrijfsonderdelen en werkterreinen kun je bij NS binnen een bedrijf alle kanten op.  

Contact information


Key Figures

  • Revenue in the Netherlands: €3.172 billion
  • Revenue worldwide: €5 billion
  • Employees in the Netherlands: 34.000
  • Employees worldwide: 47.000
  • Locations in The Netherlands: 404 stations
  • Operating in number of countries: 3
  • Main office Netherlands: Utrecht
  • Main office worldwide: Utrecht

13th April 2018

Company Presentation Nederlandse Spoorwegen


Registration

Company


Activity information

Company Days - Company Presentation

Subscription: Open subscription

Language: Dutch


Date: 13-04-2018

Time: 10:00 - 11:00

Location: CZ 110


Dress code: Business Casual

Workshop Nederlandse Spoorwegen

Tijdens deze case gaan jullie als externe consultants een advies uitbrengen aan de NS-directie over de invulling van de materieelbehoefte voor het treintype sprinter. De keuze die de directie moet maken is of ze het bestaande materieel gaan reviseren of gaan investeren in nieuw materieel. Jullie opdracht is om deze investeringsbeslissing te toetsen aan de NS-strategie. Hierbij moeten jullie rekening houden met verschillende aspecten zoals reizigersgroei, capaciteit, het productiemodel en de financiële onderbouwing. Jullie sluiten af met een presentatie aan de NS-directie van jullie business case. 

Deze case is bedoeld om inzicht te geven in de strategische en financiële overwegingen die gemaakt worden bij de invulling van materieelbehoefte.

Wij zijn benieuwd naar jullie advies! 

Please note: you will automatically be subscribed to: Company Presentation from 2018-04-13 10:00:00 until 2018-04-13 11:00:00

Registration

Company


Activity information

Company Days - Workshop

Subscription: Selection

Available places: 20

Language: Dutch


Date: 13-04-2018

Time: 14:30 - 17:00

Location: WZ 103


CV required

Dress code: Business Attire