Randstad logo

About Randstad

De wereld van werk is continue aan verandering onderhevig. Het aantrekken, behouden en loslaten van de juiste mensen, op het juiste moment, is doorslaggevend voor het succes van iedere organisatie. Naast de in- en uitstroom van werknemers speelt hierbij ook de wil én het vermogen van mensen en organisaties om zich te blijven ontwikkelen een cruciale rol. Groei is hierbij het sleutelwoord. Iedereen binnen Randstad Groep Nederland wil dagelijks het beste in zowel mens als organisatie naar boven halen. Op gedreven en daadkrachtige wijze groei van mens en organisatie realiseren, dat is wat wij samen dagelijks doen. Wij helpen kandidaten om hun carrière vorm én kleur te geven. Organisaties voorzien wij van menselijk kapitaal dat optimaal past binnen de bedrijfscultuur en het werkproces. Het maken van de ideale match tussen mens en organisatie blijft hetgeen waar wij zelf, na 55 jaar nog steeds, in excelleren. Randstad is in deze 55 jaar uitgegroeid naar een grote Nederlandse multinational in de wereld van (mensen)werk. Wij zijn marktleider in Europa en nummer 2 in de wereld. Iedere dag, in duizenden kantoren wereldwijd, helpt Randstad mensen aan het werk. Naast het merk Randstad voeren wij in Nederland ook de merken Tempo-Team en Yacht.

Contact information


12th April 2019

Workshop Randstad

We doen een workshop over arbeidsmarktontwikkelingen. Hierbij wordt er gekeken welke trends en ontwikkelingen van invloed zijn op de de wereld van werk, en dus ook op de Randstad Groep. Bijvoorbeeld: stijging in productiviteit en daling in werkgelegenheid, verhoging van de pensioenleeftijd, en flexibiliteit. Maar ook technologische ontwikkelingen hebben invloed op ons werk zoals kunstmatige intelligentie, drones, en virtual reality. De studenten gaan commerciële kansen voor de Randstad Groep ten aanzien van deze ontwikkelingen onderzoeken en pitchen dit vervolgens. Na de pitch krijgen ze feedback van de andere groepjes. Hierna wordt het idee verder uitgewerkt en nogmaals gepitcht. Na deze ronde krijgen ze feedback van ons en wordt een winnend groepje gekozen.

Registration

Company


Activity information

Company Days - Workshop

Subscription: Selection

Available places: 22

Language: Dutch


Date: 12-04-2019

Time: 10:00 - 12:30

Location: CZ 118


CV required

Dress code: Business Attire


Areas of interest:
Econometrics  Economics  Finance  Information Management  Marketing  Business Adminstration  Fiscal Economics  International Management  Psychology  Social Sciences  Supply Chain Management  Strategic Management 

Sushiworkshop Randstad

Meet Randstad by joining their sushi workshop!

Registration

Company


Activity information

Company Days - Informal Activity

Subscription: Selection

Available places: 12

Language: Dutch


Date: 12-04-2019

Time: 15:00 - 17:30

Location: Cultuurtuin


CV required

Dress code: Business Casual