Sligro logo

Areas of interest

Econometrics  Economics  Information Management  Marketing  Business Adminstration  International Management  Supply Chain Management 

About Sligro

In 1935 een bescheiden familiebedrijf, nu een groots netwerk van groothandels voor zelfbediening en bezorging. Onze succesformule? De passie voor food, ondernemersdrift en persoonlijke aanpak van onze medewerkers. Zij zijn de 5000 ingrediënten die Sligro Food Group maken tot wat hij is: marktleider in foodservice. Toch is de bescheidenheid gebleven. Want je ziet het niet, maar we zijn overal: als culinair partner van horeca-ondernemers, maar ook van ziekenhuizen, festivals en zelfs van onderzeeërs.

Dat maakt ons ook expert in logistiek, dus of je nu een carrière ambieert in commercie, sales, supply chain of data, bij Sligro Food Group vind je altijd iets naar jouw smaak. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om het verschil te maken. Dus houd jij van food én van aanpakken, dan gaat er een wereld voor je open bij Sligro Food Group.

Nieuwsgierig naar onze bedrijfsfilm? Bezoek dan onze YouTube pagina!

Contact information

 • Huygensweg 10, 5466 AN Veghel
 • www.werkenbijsligrofoodgroup.nl


Key figures


 • Sector(s): Food service, Delivery service, Logistics and Production
 • Amount of employees worldwide: 6,741
 • Location headquarters Netherlands: Veghel
 • Location headquarters worldwide: Veghel
 • Active in countries: 2 (the Netherlands and Belgium)
 • Revenue Netherlands: €2,741 million
 • Revenue worldwide: €2,970 million
 • Amount of academics starting per year: 20
 • Amount of available internships per year: 25
 • Amount of locations in the Netherlands: 61
 • Amount of locations worldwide: 66

16th April 2019

Workshop Sligro

Op tijd, volledig en van de juiste kwaliteit

Sligro Food Group bestaat uit foodservicebedrijven die zich direct en indirect richten op de Nederlandse foodmarkt. We richten ons op horeca, recreatiebedrijven, cateraars, grootverbruikers, bedrijfsrestaurants, pompshops, het midden- en kleinbedrijf, kleinschalige retailbedrijven en de institutionele markt. Dit alles doen we met een landelijk netwerk van 50 vestigingen en 8 distributiecentra. Sinds de strategische samenwerking met Heineken (mei 2017) zijn hier nog 13 Heineken distributiecentra bij gekomen.

Als klant heb je bij ons de keuze uit meer dan 60.000 food- en non-foodartikelen die Sligro inkoopt bij zo’n 2500 leveranciers. Binnen het uitgebreide supply chain netwerk van leveranciers, productiebedrijven, verspartners, distributiecentra, vestigingen en klanten wordt jaarlijks 2,3 miljard euro omzet aan goederen door de keten vervoerd.

Uiteindelijk komen deze producten samen bij onze 550.000 foodprofessionals. Om onze producten met de best mogelijke kwaliteit aan te kunnen bieden is het van belang dat deze efficiënt door de keten worden vervoerd. Dit houdt in; zo laag mogelijke kosten en zo hoog mogelijke service als het gaat om tijdigheid, volledigheid en kwaliteit.

Wat zijn de beste parameters die er voor zorgen dat de supply chain kosten zo laag mogelijk zijn, dat er minimale waste in de keten is, en tegelijkertijd de verwachtingen van de klant worden overtroffen?

Registration

Company


Activity information

Company Days - Workshop

Subscription: Selection

Available places: 22

Language: Dutch


Date: 16-04-2019

Time: 10:00 - 12:30

Location: TZ006


CV required

Dress code: Business Attire


Areas of interest:
Econometrics  Economics  Information Management  Supply Chain Management 

Individual Conversations Sligro


Registration

Company


Activity information

Company Days - Individual Conversations

Subscription: Selection

Available places: 7

Language: Dutch


Date: 16-04-2019

Time: 13:45 - 17:15

Location: CUBE105


CV required

Dress code: Business Attire


Areas of interest:
Econometrics  Economics  Information Management  Marketing  Business Adminstration  International Management  Supply Chain Management