Perfetti van Melle logo

Areas of interest

Economics  Marketing  International Management 

About Perfetti van Melle

Al meer dan 100 jaar bedenken, maken en verkopen we de leukste, lekkerste en bekendste snoep- en kauwgummerken over heel de wereld. Dat zijn wij, Perfetti Van Melle. Samen met 17.000 collega’s wereldwijd bouwen we dagelijks aan onze weg naar de top.

Het succes van Mentos, Smint, Frisk, Klene, Fruittella, Chupa Chups en Look-O-Look is dan ook te danken aan onze betrokken medewerkers die elke dag opnieuw ondernemerschap, visie en innovatie meebrengen naar ons werk.

Vliegende start

Begint jouw carrière ook bij Perfetti Van Melle? Dan weet je één ding zeker. Bij ons krijg je alle kans je talenten te gebruiken en jezelf verder te ontwikkelen. Om een vliegende start te maken, dagen we je iedere dag om kansen maximaal te benutten. Want als het succes van ons bedrijf begint bij onze mensen, waarom dan niet bij jou?

Alle ruimte

Als internationaal familiebedrijf geven wij talentvolle mensen graag de kans die zij verdienen. Wat dacht je van een traineeship van een jaar waarin je begeleiding krijgt van gedreven professionals? Een leuke juniorfunctie waarbij je deel kan nemen aan “young perfetti”? Of ben je nog niet afgestudeerd? Dan kun je bij ons je stage lopen of je scriptie schrijven!

Contact information


17th April 2019

Workshop Perfetti van Melle

Onze case gaat in op de Marketingstrategie van één van onze bekende merken (combinatie van Branding en Trade Marketing). Wat houdt voor ons een merk in? Hoe zetten we dit goed op de markt, maar ook vervolgens op de winkelvloer?

Studenten zullen aan de slag gaan met het presenteren van een concept waarvan zij vinden dat wij dit in ons assortiment moeten opnemen. Ook richting de Category Manager wordt advies gegeven over de uitvoering op de winkelvloer.

Please note: you will automatically be subscribed to: Company Presentation from 2019-04-17 15:00:00 until 2019-04-17 16:00:00

Registration

Company


Activity information

Company Days - Workshop

Subscription: Selection

Available places: 22

Language: Dutch


Date: 17-04-2019

Time: 10:00 - 12:30

Location: CZ117


CV required

Dress code: Business Attire


Areas of interest:
Economics  Marketing  International Management 

Company Presentation Perfetti van Melle


Registration

Company


Activity information

Company Days - Company Presentation

Subscription: Open subscription

Language: Dutch


Date: 17-04-2019

Time: 15:00 - 16:00

Location: CZ112


Dress code: Business Casual